Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik u pritvoru

Sjednicu Gradske skupštine može pratiti jedino u TV prijenosu

Milan Bandić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/7
28.10.2014.
u 15:09

Bandić je sa sjednice Skupštine izostao tek zbog službenog putovanja u Rim, dapače, na onoj posljednjoj održanoj skupštinarima je poručio da više nikad neće izostati jer, ironično dodajući, bez oporbenih skupštinara i njihovih komentara jednostavno ne može...

O 15 točaka dnevnog reda, između ostalog i o izmjenama odluke o komunalnom redu i komunalnom doprinosu, raspravljat će se u četvrtak na sjednici zagrebačke Skupštine, dosad dvadesete po redu u ovom sastavu, a prve bez gradonačelnika Milana Bandića.

On može samo, dopuste li mu to u Remetincu, pratiti TV prijenos. Bandić je sa sjednice Skupštine izostao tek zbog službenog putovanja u Rim, dapače, na onoj posljednjoj održanoj skupštinarima je poručio da više nikad neće izostati jer, ironično dodajući, bez oporbenih skupštinara i njihovih komentara jednostavno ne može.

U četvrtak će tako prvi put odgovore na pitanja za trajanja aktualnog sata, u kojemu Bandić redovito prima i dijeli “packe”, preuzeti njegova zamjenica i dogradonačelnica Sandra Švaljek. Ona je još prošli tjedan zatražila detaljne upute o svim otvorenim gradilištima, projektima i planovima s kojima je dosad bila upoznata tek djelomično, a ova bi skupština, barem prema trenutačnim porukama skupštinara, trebala proteći u redu. Do one sljedeće na kojoj će se raspravljati o gradskom proračunu za 2015.

>>'Neobičan je i nezgodan tajming uhićenja Milana Bandića'

>>Milan Bandić i iz Remetinca aktivan na Facebooku: Što je danas napisao?

Komentara 2

BI
bigstar
10:17 29.10.2014.

Podrška našem gradonačelniku, da se što prije vrati i nastavi gdje je stao :)

Avatar liquidsky
liquidsky
20:57 28.10.2014.

Nikad više neće izostati, reče on. Dokaz koliko taj čovjek može lupetati. Pa što prođe, prođe. Ovo je jedna od bezbroj stvari koje mu nisu prošle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije