Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ih se skupilo

Sedmero prosvjednika Bandiću: Remetinec je tvoj dom

prosvjed Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
20.04.2015.
u 14:55

Malobrojni prosvjednici pred gradskom su upravom prozivali gradonačelnika za bezobrazluk i pozivali ga da podnese ostavku

Remetinec, to je tvoj dom - uzvikivalo je sedmero prosvjednika okupljenih danas pred zgradom Gradske uprave izražavajući svoje nezadovoljstvo mogućnošću da osoba protiv koje se vode istrage i koja je boravila u Remetincu vodi grad.

-Bandić bi trebao podnijeti ostavku. On je bezobrazan, na njegov moral ne možemo računati - poručili su prosvjednici organizirani u grupu "Za Zagreb bez mafije". I dok su s transparentima ispred uprave plijenili pozornost, gradonačelnik Milan Bandić poručio im je kako svatko ima pravo na prosvjed. 

Sedmero prosvjednika u svojoj borbi protiv kako su napomenuli protiv kriminala traže i donošenje Zakona o javnim dužnosnicima u kojem bi jasno stajalo kako bi svaki dužnosnik optužen za kriminal trebao biti osuđen na minimalno 15 godina zatvora. Prosvjedujući i zahtijevajući promjene sedmero prosjednika ipak nije bilo spremno predstaviti se imenom i prezimenom - tražili su "pravdu" predstavljajući se kao nezadovoljni građani.

>>Bandić: Neka prosvjeduju. I meni je cilj nulta stopa kriminala i korupcije

Komentara 46

JO
joaopinto
10:31 21.04.2015.

pa ja bi skupio vise ljudi, fakat su jadni

DU
Deleted user
08:52 21.04.2015.

u pozadini na snimci je opet neizbježna mirjana mirt, sve jasno

KO
komentatorv3
08:08 21.04.2015.

mozete manipulirat plusevima i minusima kolko ocete, al milan dobija izbore s jos vise glasova :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije