Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački SDP

'Iz trnjanskog ogranka izišlo je 11 članova, a ne 35'

Davor Bernardić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
17.08.2015.
u 12:41

Trenutačno je u proceduri upisa u SDP Trnje 17 novih članica i članova koje će primiti sljedeće vodstvo te mjesne organizacije, pišu zagrebački SDP-ovci

Nakon što je danas u 11 sati održana konferencija za medije u povodu prelaska rukovodstva i članstva SDP-a Trnje u stranku ''Naprijed Hrvatska'', među kojima je i predsjednik SDP-a Trnje Mirko Drvar, oglasio se zagrebački SDP.

"U ponedjeljak je u Gradsku organizaciju predan određen broj ispisnica iz SDP-a Trnje. Riječ je o ispisnicama 11 članova, a ne 35 kako se medijski nagađalo tijekom nedjelje. Od toga je njih sedam kroz razgovor i sudjelovanje na konferenciji za medije potvrdilo autentičnost.

S obzirom na to da Mjesna organizacija Trnje broji 339 članova, ovdje nema govora o masovnom izlasku nego o redovitim fluktuacijama članstva u stranci. Stranke su živi organizam i u njih se dobrovoljno ulazi i dobrovoljno izlazi. 

Trenutačno je u proceduri upisa u SDP Trnje 17 novih članica i članova koje će primiti sljedeće vodstvo te mjesne organizacije.

SDP se zalaže za slobodu mišljenja i djelovanja, pa u tom kontekstu našim bivšim članovima želimo sreću i izražavamo zahvalnost za dosadašnji rad", stoji u priopćenju zagrebačkog SDP-a. 

>> Bernardić: Nikoga nećemo prisiljavati da bude u SDP-u

Komentara 13

HE
herojulice
16:38 17.08.2015.

Brod tone, štakori ga napuštaju. Treba pošto-poto pronaći pobjedničku stranku i zadržati poziciju. Povijest se ponavlja.

FO
ForeignLegion1987
17:14 17.08.2015.

Zagrebacki sdp-ovci...lazu...nitko se ne upisuje...oni..se ispisuju..i bjeze..od milanovica kod druga josipovica...jer je drug ivo...odlucio...sakupiti..bandu lopova i ubica...jadna im majka...i oni ce svi lijepo zivjeti na racun gradjana. Ma treba rastjerati te neradnike i parazite ubice i lopove

LA
lampone
13:32 17.08.2015.

Bernardiću pa nemoj se više praviti lud. Loše vodiš SDP u Zagrebu što je i vidljivo iz odlazaka ljudi iz stranke. Evidentno je da se to najviše dešava u Zagrebu, a vrlo malo u drugim mjestima. Okružio si se polupismenim uhljebima i ne vidiš da ti ostaju samo oni koji od tebe nešto očekuju, a što im tvoji poslušnici i obećavaju. Šteta za tebe...puno bi bolje bilo da se ne baviš politikom nego onim za što si se obrazovao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije