Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI

SDP-ovac prijavio Bandića: 'Vrši pritisak na zaposlenike gradske uprave i Holdinga'

Milan Bandić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/7
24.04.2017.
u 12:14

Etlinger je pozvao DIP i GONG da reagiraju i javno osude ovakvo ponašanje te da Milana Bandića

SDP-ovac Dominik Etlinger prijavio je zagrebačkog gradonačelnika Milna Bandića DIP-u i GONG-u jer, kako tvrdi, vrši pritisak na zaposlenike gradske uprave i Holdinga.

Etlinger je u prijavi naveo kako je tajnik stranke Bandić Milan 365 zaposlenicima gradske uprave Grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga slao službene mailove u kojem ih poziva na predstavljanje kandidature.

- Taj događaj održava se za vrijeme radnog vremena. Smatram da se na taj način vrši pritisak prema zaposlenicima gradske uprave i Zagrebačkog holdinga - napisao je Etlinger u prijavi.

Također je naveo i kako prema njegovoj informaciji, koju ne može dokazati, prostor Zagrebačkog velesajma nije zakupljen i da će ga Bandić koristiti bez naknade što je protuzakonito ako se to pokaže točno.

- Također, zaposlenici gradske uprave mi se javljaju te tvrde kako tijekom jutra u njihove urede ulaze ljudi koji nisu zaposlenici gradske uprave s listama za potpise podrške kandidaturi Milana Bandića, te od zaposlenika zahtijevaju da potpišu podršku, te im govore da moraju glasati za Milana Bandića - stoji u prijavi.

Etlinger je pozvao DIP i GONG da reagiraju i javno osude ovakvo ponašanje te da Milana Bandića upozore da se prestane služiti ovakvim nedopuštenim i za demokraciju sramotnim metodama.

>> Tko je jači – “vječni” Bandić ili neviđena “agresivnost” protukandidata i medija?

>> Bandić: Uvijek će netko biti protiv, ja već vidim kako će park izgledati, bit će to 'mići' Bundek

Komentara 28

MI
MirtaHrzina
12:57 24.04.2017.

Pa taj bandic nije normalan,vjerovatno ucjenjuje ljude da glasaju za njega ili ce izgubit posao! Odavno je trebao bit prijavljen za stvari koje radi,tipa i za ovaj park na Savici koje se poceo radit preko noci,banditos je uvijek jako aktivan pred izobre! Sta si nisu i Anku prijavili zbog Gunje,posto se tamo nakrala para,nije ni ona nista postenija u svom poslu kao i Bandic!!!

KR
KraljErik0
12:28 24.04.2017.

Zamisli pritisak da gradonačelnik (njihov šef) pošalje mail da ako žele mogu doć na predstavljanje još jedne njegove kandidature. SDP buduci da nema svog kandidata, nit znaju kaj konstruktivno doprinjet pa samo pljuju i napadaju. Čista ljubomora

AN
andreaaa
12:57 24.04.2017.

Ne zna se koje gori od vas! Bandić koji je krao od svih nas tijekom ovih godina, koji se angažira samo oko izbora, te gradi fontane i zapošljava svoju rodbinu u Holding, ili vaša Mrak Taritaš koja je pokrala pola Gunje i odmah si kupila kuću u Malinskoj vrijednu 700.000 eura! Zašto niste prijavili i nju?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije