Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Open air kino

SCREEN on the GREEN - mnoštvo vrhunskih filmova na najljepšim zelenim lokacijama u Zagrebu

SCREEN on the GREEN
Foto: PR FOTO
1/6
27.05.2015.
u 16:47

Pozivamo vas na otvorenje najpoznatijeg Open air kina u gradu. Ove godine SCREEN on the GREEN slavi mali jubilej te je po peti puta s vama uz mnoštvo vrhunskih filmova na najljepšim zelenim lokacijama u Zagrebu. Za sve ljubitelje filma pripremamo dobar provod i besplatne kino projekcije na otvorenom. Sljedeća tri vikenda – od petka do nedjelje – očekuje vas puno zabave, glazbe i dobrih filmova.

SCREEN on the GREEN će se održati u razdoblju od 29.05. do 14.06. na tri već poznate „zelene“ lokacije u gradu Zagrebu – Trg dr. Franje Tuđmana, Park Maksimir i Jarun. U svojem petom izdanju možemo se pohvaliti najboljim filmskim programom do sada, uz filmove iz cijelog svijeta te će se tako na repertoaru naći i po jedan film iz Francuske, Australije, Argentine i Kanade. I ove godine podržavamo rad domaćih filmskih stvaraoca pa će dugometražnim filmovima prethoditi kratki filmovi hrvatske produkcije čiji je program realiziran u suradnji s Blank – filmskim inkubatorom.

Filmski program počinje u sumrak, oko 21:00h, a kao uvertira filmskim projekcijama, na pojedine dane će se održati nastupi zagrebačkih bendova s početkom u 19:30 sati.

Program koji smo vam pripremili garantira dobar provod i večeri koje ćete pamtiti. Sve što vam treba je ekipa, dekice, pivo i kokice! Dođite i uživajte uz nastupe bendova i filmove pod zvijezdama.

Sve dodatne informacije i aktualne novosti možete pronaći na službenom webu

www.screen.com.hr ili facebook stranicama „SCREEN on the GREEN“.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije