Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knjiga je in

Savica čita od jutra do mraka

Savica čita
Foto: Trans Savica
18.09.2016.
u 15:45

Bum tres TranS – Savica čita akcija je koja se održala jučer na travnjaku ispod platoa i u Knjižnici Savica. Akciju su organizirale Knjižnica Savica i Tranzicijska grupa Savica,  a svrha je promicanje važnosti čitanja tijekom čitava života. Njome se također htjela podići kvaliteta ekološkog, socijalnog i kulturnog života u naselju, potaknuti stanovnike na volontiranje u zajednici te pridonijeti društvenoj koheziji na lokalnoj razini.

Programske sadržaje volonterski su pripremili pojedinci i udruge koji se bave promicanjem knjiga i čitanja: Nacionalna kampanja za promicanje čitanja naglas djeci od rođenja „Čitaj mi“, Urban Pet – program R.E.A.D., Udruga “Smiješak za sve“, Hrvatsko čitateljsko društvo, Denis Kovač, Centar za stručnu psihološku pomoć djeci i roditeljima „Pričaj mi“, Ivana Bašić i „Balans centar“, Tanja Tolić i „Najbolje knjige“ te Društvo za znanstvenu fantastiku SFera.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije