Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi pri kraju

Šarenilo Muzičke akademije

Muzička akademija
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/8
18.08.2014.
u 17:15

Dugine boje koje dominiraju građevinom već privlače pažnju prolaznika, a zgrada bi mogla postati jedan od gradskih simbola

Gradnja zgrade Muzičke akademije, koja bi trebala biti useljena 1. listopada, bliži se kraju, a tomu najbolje svjedoči njezino uvijanje u ovojnicu duginih boja.

Tako bi građani za nekoliko dana zgradu trebali vidjeti u konačnom obliku kako ju je zamislio arhitekt Milan Šosterić, a dugine boje mogle bi postati još jedan od zagrebačkih simbola.

Foto: Robert Anić/PIXSELL

Pri kraju je i uređenje prostora ispred buduće Akademije gdje će se nalaziti i replika Kožarićeva “Prizemljenog Sunca” iz Bogovićeve.

Foto: Robert Anić/PIXSELL

Muzička akademija nakon 93 godine podstanarstva u listopadu useljava u svoj hram

Komentara 21

IV
ivannovakw
20:30 18.08.2014.

Meni se zgrada baš sviđa, sjetite se zgrade Ferimport na tom mjestu, ovo je 100 puta ljepša i bolja zgrada te se slažem da bi zgrada mogla postati jedan od gradskih simbola.

CR
croat1899
17:59 18.08.2014.

Svakako mi je drago da je to napokon završeno i da će studenti dobiti adekvatniji prostor koji zaslužuju. Ipak, meni se osobno zgrada ne sviđa, ili možda bolje reći ne uklapa u prostor u kojemu se nalazi. Ali, bolje išta nego ništa!

Avatar bosanac1951
bosanac1951
17:45 18.08.2014.

Radovi su dugo trajali ali se isplatilo.... Lijepo izgleda u odnosu na onu staru ružnu zgradu...Koliko vidim užurbano se radi ispred zgrade....Samo da već jednom (nakon 90 godina) Muzička akademija dobije novi naziv Glazbena akademija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije