Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hereza

Sarajevo: Bandić više nije počasni građanin

Milan Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
25.03.2014.
u 18:33

Zagrebački gradonačelnik bez priznanja za zasluge i pomoć Sarajevu ostao samo mjesec dana nakon što mu je ono dodijeljeno

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ostat će zapamćen, među ostalim, i kao osoba koja je najkraće nosila titulu počasnog građanina Sarajeva. Samo mjesec dana nakon što su mu odlučili dodijeliti to priznanje, vijećnici Gradskog vijeća Sarajeva sutra će službeno opozvati tu svoju odluku.

Glasovanje bi trebalo biti formalnost jer su klubovi svih stranaka zastupljenih u sarajevskom gradskom parlamentu jučer potvrdili da podupiru poništenje odluke o proglašenju Bandića počasnim građaninom Sarajeva. Zagrebački gradonačelnik zamjerio im se zbog nedavne izjave o potrebi uspostave trećeg, većinski hrvatskog entiteta u Bosni i Hercegovini. Svako pozivanje na uspostavu trećeg entiteta u bošnjačkoj javnosti smatra se herezom pa su brzo sve Bandićeve zasluge i pomoć Sarajevu pale u drugi plan.

>> Bandiću zbog izjave o trećem entitetu Sarajevo želi oduzeti nagradu

Komentara 7

Avatar tajar
tajar
19:47 25.03.2014.

Sve što stane na put džihadu tzv. Bošnjaci ruše!

BI
budimo_iskreni
20:37 25.03.2014.

BiH se još jednom pokazala kao nezahvalna i bezobrazna država koja ne zaslužuje nikakvu podršku s naše strane. Ako žele centralizam, neka im ga pa neka se sami uguše u svojim jadima i patnji!

KO
konfra
22:58 25.03.2014.

Sarajevo nije vise gdje je nekad bilo,zna to i gos.Bandic,a i ostali koji su poznavali stari dobri rajvoSa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije