Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjenica gradonačelnika

Sandra Švaljek: Neću u stranku Milana Bandića

Sandra Švaljek
Patrik Macek/PIXSELL
31.01.2015.
u 09:10

- Ja sigurno ne bih sudjelovala u tim prijevremenim izborima - kazala je Sandra Švaljek.

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljek u razgovoru za Soundset kazala je da se neće učlaniti u udrugu, kao niti u stranku Milana Bandića.

- Ne, moj plan nije učlaniti se u udrugu, prije svega je rad u udruzi podrazumijeva politički angažman za koji ja trenutno nemam vremena s obzirom na svu težinu i odgovornost obnašanja ove dužnosti. Osim toga, udruga ima ambiciju prerasti u političku stranku - kazala je Sandra Švaljek i dodala da je "jasno razgovarala s gradonačelnikom o takvim stvarima prilikom odlučivanja o tome hoću li mu se priključiti na listu birača na lokalnim izborima 2013. godine i tada sam već dala do znanja da nemam ambiciju učlanjivati se u političke stranke".

- On je to tada prihvatio, a njegov osnovni kriterij za poziv meni bila je stručnost, prepoznatost, neki ugled u javnosti - rekla je Švaljek koja je potvrdila da je dobila indirektan poziv za učlanjenje. Nije joj jasno  što bi se dobilo sa izvanrednim izborima u Zagrebu.

S Milanovićem nije razgovarala o ulasku u SDP

- Vjerojatno bi onda neka druga osoba dobila ovu funkciju koju ja obnašam. Ja sigurno ne bih sudjelovala u tim prijevremenim izborima. To je moj osobni odabir i tako će i ostati. Ako gospodin Bandić da ostavku, samim time prestat će i moj mandat, i ja ću onda nastaviti s poslom koji sam radila i prije - rekla je Švaljek. Kazala je i da sa premijerom Zoranom Milanovićem nikada nije razgovarala o ulasku u SDP ili o bilo kojem drugom obliku suradnje.

- Prenijeli su mi da sam zajedno s gospodinom Milanovićem gledala snježnu utrku na Snježnoj kraljici i to je bilo to. Tada smo razgovarali o skijanju, naravno to se samo po sebi razumije - kazala je Švaljek.

>>Kosor sa Švaljek ne razgovara o pitanju otpada?

>>Švaljek je Bandićev izbor i ona ima našu podršku

Komentara 30

Avatar tajar
tajar
14:24 01.02.2015.

Jasno, da ne može sjediti na dvije stolice.

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
09:24 31.01.2015.

Tako je Sandra ipak nije on mlad, zgodan, nema plave -zelene oci, i nije pravi partijski drug , dok recimo Zoki ima sve gore navedeno i da pa i Zoki te je postavio na to mjesto ili nije , reci purgerima.

US
USA
09:26 31.01.2015.

Uvijek isto. Ljudska nezahvalnost jednostavno nema granica. Do jucer nitko nije znao za nju, pa joj se brzo omililo cak i obicno promatranje skijanja sa drugom komunistom predsednikom vlade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije