Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednički interes

Samobor u udruzi za razvoj četiriju gradova

Samobor
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
17.09.2014.
u 09:00

Svrha je ruralni i sveukupni razvoj i unapređenje kvalitete života

Samoborski gradski vijećnici jednoglasno su na održanoj skupštini podržali prijedlog da Samobor pristupi Udruzi LAG Sava. Lokalna je to akcijska grupa osnovana na inicijativu Grada Zaprešića, radi promicanja zajedničkih interesa svih dionika javnog, gospodarskog i civilnog društva na području gradova Zaprešića, Svete Nedelje i Samobora te Općine Brdovec.

Svrha je ruralni i sveukupni razvoj i unapređenje kvalitete života te provedbe lokalne razvojne strategije kroz zajedničke aktivnosti pripreme projekata i njihove prijave na razvojne fondove EU.

– Na nama je da u ovoj godini pripremimo strategiju kako bismo u sljedećoj mogli povući prva sredstva iz strukturnih EU fondova – rekao je Damir Halužan, predsjednik LAG-a Sava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije