Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednom u 20 godina

Šaljite nam fotke probe vojnoga mimohoda u Zagrebu!

mimohod
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/3
03.08.2015.
u 10:33

Svečano postrojavanje hrvatskih vojnih snaga prilika i za fotografiranje za uspomenu, za povijest.... Imate li zgodnih detalja i prizora, slobodno nam ih pošaljite, objavljujemo!

Mimohod Hrvatske vojske koji će Zagrebom teći u utorak navečer u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, a uz jubilarnu 20. obljetnicu vojno-redarstvene akcije Oluja, najveće je postrojavanje gotovo svih rodova obrambenih snaga naše zemlje u posljednja dva desetljeća.

Zagreb je zbog toga velikog događaja još od subote izložen posebnom "tretmanu", jer postrojbe Hrvatske vojske na prometnicama uvježbavaju program defilea kojim će se sutra svečano predstaviti gradu i svijetu, pokazajući svoju moć i kapacitete, slaveći i prisjećajući se i ratnoga trijumfa tih kolovoških dana 1995. godine.

Obzirom na to da se proba za mimohod, dakle, odigrava pred njihovim očima, građanima je to prilika i da uživo vide tenkove, topove, haubice, transportere i ostala vojna oruđa, te postrojbe naoružanih vojnika, a takvi atraktivni prizori mnogima su i mamac za fotografiranje.

Imate li fotografije s probi za sutrašnji mimohod, ako ste usnimili kakvu zgodu u kojoj se civili susreću s uniformiranim susjedom, ovjekovječili ste neko dijete ili starca kako maše ili pozdravlja naše vojne snage, imate selfie pred tenkom..., dopustite da i drugi vide. Fotografije i videa objavit ćemo na portalu vecernji.hr/zagreb, a najbolje od njih uvrstititi i u tiskano izdanje Večernjeg lista, nakon održanog mimohoda.

Fotografije probe vojnog mimohoda šaljite na gradska@vecernji.net.

Komentara 1

OP
OpasanNekiLik
13:12 03.08.2015.

Treba ljudima malo ponosa i nade u ovim kriznim trenucima kad nas bombardiraju samo negatvnim informacijama, a ima i puno lijepih stvari u životu. Eto, ovo će nam vratiti malo nadu u blistaviju budućnost i zato nije šteta nikakvih para.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije