Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevrijeme u Zagrebu

Otvorila se rupa, aktivirala klizišta, auto potpuno poplavljen

poplave Zagreb
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/8
22.10.2014.
u 18:21

Vatrogasci do 13 sati u Zagrebu imali više od 180 intervencija, aktivirala se klizišta, otvorila rupa, potopio auto...

Vatrogasci su tijekom dana, do 13 sati, u Zagrebu imali više od 180 intervencija, uglavnom ispumpavanja vode iz kuća, zbog jakih oborina.

Osim aktivacija nekih klizišta, izazvanih obilnom kišom, otvorila se i rupa, na livadi na križanju Selske ceste i Zagrebačke avenije.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Foto: Petar Glebov/Pixsell

Rupa je, prema priopćenju Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama, površine oko 2 četvorna metra, dubine oko 5 metara. Djelatnici Zrinjevca taj "ponor" zatrpavaju, a HEP-ovci su stabilizirali stup trafostanice.

No, nije spašen automobil koji je potpuno poplavljen nakon što je ostao parkiran na Štefanovečkoj cesti. u vodi. Vozač se, srećom, sam uspio neozlijeđen izvući iz "zarobljenog" vozila.

>>Hrvatsku zahvatilo nevrijeme, poplavljene ceste u više županija, u Gorskom kotaru snijeg

Komentara 1

DU
Deleted user
18:43 22.10.2014.

Nemoguće, zar Bandić nije sanirao dobro poznata klizišta, umjesto recimo zlatnih šekreta i nepotrebnih fontana, umjesto donacija Dinamu koji je eto, potrebit, a ljudi, građani ovog grada koji plaćaju prireze i poreze u njemu a ne kao nogometaši i ini u Lihtenštajnu, e on i nisu zaslužili gradske novce i kvalitetniji život. Oni su samo bezveznjaci koji plaćaju sve to. Sramota. Pa desetljećima se zna gdje su klizišta, kao i gdje su uvijek iznova poplave. Ali to nisu nogomet, bosovi i bogatuni, nisu cajke, pa tako ih šiša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije