Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udomljavanje pasa

Rex i Mango žele 
s kalendara ući u svoje nove domove

30.01.2015., Zagreb - Zagrebparking, podruznica Zagrebackog holdinga d.o.o., promovirao Skloniste za nezbrinute zivotinje Grada Zagreba - Dumovec i njihov projekt kalendar  Zagrebacke njuske. Na kratkoj prezentaciji pod nazivom  Udomimo Zagrebacke njuske
Foto: Sanjin Strukić/ PIXSELL
01.02.2015.
u 17:00

Veleplakat na kojem se promovira kupnja kalendara "Zagrebačke njuške" postavljen je u garaži na Langovu trgu

U promoviranju kalendara "Zagrebačke njuške" te popratnog veleplakata u podzemnoj garaži na Langovu trgu jučer su sudjelovali i Rex i Mango, jedini psi s kalendara skloništa za nezbrinute životinje u Dumovcu za 2015. godinu koji još uvijek nisu udomljeni.

Prije nekoliko dana svoju je sreću pronašao dumovečki ljubimac Brundo, a istoj se sudbini za mješanca ovčara te tornjaka nadaju djelatnici azila Dumovec.

Mali "kalendarski manekeni" u skloništu su od prošle godine, stigli su kao već odrasli psi, a kao glavni razlog za to što još uvijek nisu udomljeni iz azila ističu njihovu sramežljivost i nenametljivost.

– Rex je osmogodišnji mješanac ovčara koji u lajanju i skakanju na ljude sudjeluje samo "reda radi", dok je šestogodišnji Mango posebno umiljat, a najviše uživa u češljanju i valjanju po travi – rekli su iz Dumovca.

>> Kupnjom kalendara Zagrebačke njuške donirate za sklonište

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije