Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osmosatni kvar

Zbog krađe 30 metara kablova kasnili vlakovi od Sesveta do Borongaja

Vlakovi
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
08.01.2014.
u 13:50

Lopovi su tijekom noći odrezali kablove koji povezuju signalno-sigurnosne uređaje između kolodvora Sesvete i Zagreb-Borongaj, pa je promet bio u prekidu od 4.33 do 12.19 sati

Tijekom noći nepoznati počinitelji odrezali su i pokrali 30 metara kabela koji povezuju signalno-sigurnosne uređaje između kolodvora Sesvete i Zagreb Borongaj, zbog čega su od 4.33 sati stali prigradski i vlakovi koji prometuju na daljinskim linijama Hrvatskih željeznica, priopćio je HŽ. Kvar se iz istog razloga, dogodio i na pruzi u Branimirovoj ulici, objasnili su iz HŽ Infrastrukture.

Zbog toga su vlakovi i kasnili, od 15 do 20 minuta.

– Kvar je otklonjen u 12.19 sati nakon što je zamijenjen kabel, te su u funkciju stavljeni i signalno-sigurnosni uređaji, stoji u pismenoj obavijesti Martine Elizabete Lovrić iz HŽ Infrastrukture.

Promet je uspostavljen, a potpuna normalizacija  očekuje se do 14 sati kada je radnim danom nastaje prometna špica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije