Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otežano do ponedjeljka

Radovi na križanju Selska cesta - Jadranski most

19.08.2014., Zagreb - Zbog radova na Selskoj cesti kod Jadranskog mosta u jutarnjim satima stvarale su se velike guzve, a kolone automobila protezale su se do crkve sv. Mati Slobode. Radovi su na ulazu na Jadranski most, a radi se o rekonstrukciji, tj. pr
23.08.2014.
u 11:36

Preporučuje se pravac Horvaćanska – Selska (smjer sjever) – Zagrebačka avenija – Savska cesta – Selska (južni dio) – Jadranski most

Radovi na uređenju kolnika na raskrižju Selska cesta - Jadranski most počinju danas od 9 sati i traju do ponedjeljka, 25. kolovoza do 4 sata.

Dio kolnika bit će zauzet pa se, kako bi se izbjegle gužve, preporučuje pravac Horvaćanska – Selska (smjer sjever) – Zagrebačka avenija – Savska cesta – Selska (južni dio) – Jadranski most.

Komentara 4

MA
majusko
12:33 23.08.2014.

Zagrebacki genijalci opet u akciji. Juce sam prilazio i ok. ako se radi ali onda treba promijeniti prometnu signalizaciju i prilagoditi semafor. To zna svatko tko je studirao promet bar 2 godine sto definitivno nije slucaj s gospodom iz Holdinga.

DA
dambach222
14:45 23.08.2014.

Šta nisu rekli da će radovi trajati do 06.09.??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije