Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najzabavniji program

Radost te zove na ludi doček Nove godine

radost
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/5
16.12.2014.
u 16:00

Zabava za male i velike do sitnih popodnevnih sati u društvu fantastičnih zabavljača Luke Vidovića, Kikija Ugrine, Zagrebačkih mališana i Bojana Jambrošića

Radost i Večernji list pozivaju te da 31. prosinca točno u 11 sati budeš na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, gdje ćeš – prvi put u povijesti našega glavnoga grada – Novu godinu dočekati u nepreglednom društvu svojih vršnjaka uz najluđi, najuzbudljiviji i najzabavniji program!

Odabrao Kiki Ugrina
Da bi program prošao u najboljem redu, pobrinut će se najbolji majstor dječjih ceremonija – omiljeno lice svih dječjih programa i zabava koje već desetljećima ne silazi s vrhova ljestvica popularnosti među klincima – jedini i neponovljivi Kristijan Ugrina! Tamo gdje je Kiki, nema ljutnje ni dosade – čak ni među mamama i tatama.

Svi u zbor!
U gradu prijatelju sve djece, nijedan pravi doček Nove godine ne može proći bez legendarnih Zagrebačkih mališana. Svojim najveselijim hitovima zagrijat će nas i dobro pripremiti za uzbuđenja koja nam tek slijede.

Riječ-dvije oko čarolije
Nakon napornog semestra u slavnom Hogwartsu Luka Vidović stiže ravno na Trg bana Jelačića, gdje samo za vas sprema dosad neviđenu čaroliju o kojoj vam nećemo reći ništa više nego da je nipošto ne smijete propustiti.

Tko preživi – plesat će!
Za one koje čarolija neće oboriti s nogu pravo ludilo tek počinje – nakon odbrojavanja u podne i srdačnog čestitanja zaplesat ćemo uz stopostotnu hrvatsku zvijezdu – Bojana Jambrošića, a ples, pjesma i zabava potrajat će do sitnih popodnevnih sati.

Dođite svi i zajedno dočekajmo novu 2015. godinu – mora biti bolja od svih ako joj djeca prva požele dobrodošlicu uz podršku prijatelja dobre zabave – INE, Trgovačkog centra Supernova, Erste štedionice i Tvornice slatkiša Kraš.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije