Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar

Radnici topili ljepenku na vrhu Inine zgrade pa umalo izazvali pravi požar

Ina
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/4
06.07.2015.
u 13:28

Zbog vrućine i nepažnje vatra je ljepenku zahvatila više no što je trebalo pa se zapalila. Radnici nisu okljevali, odmah su zvali vatrogasce

Oko podne radnici koji su popravljali ljepenku na ravnom krovu Inine zgrade na križanju Avenija Većeslava Holjevca i Avenije Dubrovnik izazvali su požar koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen prije no što je ozbiljno zaprijetio.

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Prema informacijama od vatrogasaca, radnici su topili ljepenku no zbog visoke temperature i trenutka nepažnje, umjesto da se samo otopi ljepenka se zapalila. Kako je riječ o vrućim i zapaljivim materijalima radnici su odmah pozvali vatrogasce koji su za nekoliko minuta stigli s petero kola i ugasili požar.

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

- Stigla su i dvoja kola vatrogasaca koje ima Ina no požar smo brzo ugasili. Dečki su ostali još malo na terenu dok se ne uvjere da nigdje ne tinja - kazao je dežurni vatrogasac.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
06:30 07.07.2015.

Dam se kladiti da su to Bandićevi kumovi, veliki znalci, bauštelci! To su takvi, koji stavljaju u zidove otrovne cijevi za pitku vodu, pa im pukne i opadne balkon itd. Od kada u Zagrebu ne rade u građevini, Međimurci ii Zagorci, otada stalno neki problemi s braćom iz Bosne! Ti nemaju pojma o radu na građevini! Sjetite se dragi građani Zagreba, koliko je prošlo od žbukanja HNK! Još nije ni jedna mrvica pala sa zida! Ali to su Međimurci radili, žbukali, a Hercegovci su se čudili zakaj ovi meću jaja u žbuku!!! Ha, ha!!!

MI
miskec56
08:51 07.07.2015.

kako njima nije vruće. di su sindikati da zabrane radove ljeti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije