Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAJKVALITETNIJI KANDIDAT'

Protivnik Zdravka Mamića Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba

marko sladoljev
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
28.02.2017.
u 11:55

U Mostu ističu kako je riječ o osobi bez mrlje karijeri te da, za razliku od protukandidatkinja Anke Mrak Taritaš i Sandre Švaljek, ni u jednom trenutku nije bio u Bandićevoj administraciji.

Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba trebao bi biti Marko Sladoljev, potvrđeno nam je iz Mosta, uz napomenu da će konačnu odluku donijeti Glavni odbor stranke.

Izvori u Mostu kažu kako su ankete koje je provela stranka pokazale da je riječ o najkvalitetnijem kandidatu, kojeg prepoznaju biraču u Zagrebu.

Napominju da je Sladoljev Zagrepčanin, vezan uz Dinamo i BBB. Prepoznat je kao protivnik Zdravka Mamića i zagovornik promjena u sportu i provedbe novog Zakona o sportu.

U Mostu ističu kako je riječ o osobi bez mrlje karijeri te da, za razliku od protukandidatkinja Anke Mrak Taritaš i Sandre Švaljek, ni u jednom trenutku nije bio u Bandićevoj administraciji.

>> 'Građani su taoci Bandićeva načina vođenja grada. On cijelu infrastrukturu koristi za sebe'

>> Bandić: Siguran sam u šesti mandat! Plaćat ćemo grijanje onima koji to ne budu mogli

>> Dok se oporba konsolidira, HDZ i Most u lokalnom ratu - ovo će biti krizne točke

Ključne riječi

Komentara 12

NI
nikba963
12:37 28.02.2017.

Eto zašto hajka na Dimamo

OL
olrajt
12:19 28.02.2017.

...bu prešel po riti k meši!

FI
Fisherman
12:46 28.02.2017.

Imam 50 godina.Cijeli zivot sam uz dinamo i oko dinama.Tajnik sam nekih udruga BBB i nikad nisam cuo za tog Sladunjavog.....odkud sad on u BBB.Bilo bi dobro da se novinari raspitaju o tome sto pisu jer pisanje neistina nestvara novinara,nego unistava i smanjuje broj citalaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije