Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U crkvi sv. Blaža

Produžena izložba o Majci Tereziji, pogledajte je do nedjelje

majka terezija
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
22.09.2016.
u 14:56

U tri tjedna putujuće izložbe fotografija o novoj svetici Katoličke Crkve pogledalo je pet tisuća posjetitelja

Putujuća izložba o novoj svetici Katoličke Crkve Majci Tereziji ostaje u crkvi sv. Blaža otvorena do nedjelje.

U tri tjedna izložbu je pogledalo pet tisuća posjetitelja, a besplatno se može razgledati svakog dana od 11 do 19 sati. Izložba "Majka Terezija: Život, duhovnost i poruka" ranije je postavljena u mnogim zemljama svijeta, a u Zagreb je stigla zahvaljujući Župi sv. Blaža i suradnji s fotografom Zvonimirom Atletićem te redovnicama misionarkama ljubavi, kao i udrugama "Hrvatsko zajedništvo", Hrvatski fotografski centar te uz potporu Grada Zagreba, Turističke zajednice grada Zagreba i Glasa Koncila. 

Na 76 fotografija i panela ispričana je životna priča Majke Terezije, ujedno i počasne građanke Zagreba, a velik dio fotografija snimio je upravo Zvonimir Atletić – Atlas koji ju je pratio dugi niz godina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije