Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šestorica ga tukla

Priveden napadač na maloljetnika ispred noćnog kluba Platinum

Platinum
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/5
20.08.2014.
u 11:24

Dok je petorka tukla maloljetnika, jedan od njih, 20-godišnji A. M. obrušio se na drugog maloljetnika koji je bio u društvu s teško ozlijeđenim 17-godišnjakom

Pritvorskom nadzorniku predan je F. B. (19) koji se sumnjiči da je u subotu brutalno pretukao 17-godišnjaka ispred kluba Platinum u Zagrebu.

Dvaput ga je udario šakom, nakon čega je maloljetnik pao na tlo, a tući su ga nastavila petorica prijatelja osumnjičenog 19-godišnjaka u dobi između 17 i 21 godinu. Njima slijedi kaznena prijava za sudjelovanje u tučnjavi, a F. H. za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Dok je petorka tukla maloljetnika, jedan od njih, 20-godišnji A. M. obrušio se na drugog maloljetnika koji je bio u društvu s teško ozlijeđenim 17-godišnjakom. Njega je A. M. lakše ozlijedio, dok se njegov prijatelj još uvijek oporavlja u bolnici.

>>'Pretučeni 17-godišnjak razbijao je čaše i vrijeđao goste'

Komentara 3

UJ
ujo123
00:51 21.08.2014.

A bude ponovo išo provocirat ?

SA
samodinamo
13:57 20.08.2014.

šteta da su ga uhvatili. pretučeni bahati pijani maloljetnik je opravdano dobio batine jer je provocirao goste kluba.

DU
duda9
13:53 20.08.2014.

Dođite ka meni da vam ja dam jednu lekciju.Mislim da vam više nikad u životu nebi palo tako nešto nehumano da učinite.Sram vas bilo i vaše roditelje koji su vas tako odgojili da napadate kulturnu djecu koja nisu ološ kao vi?Sramite se i vi i vaši roditelji!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije