Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET U CENTRU

Pripuz i Bandić opušteno razgovarali na Cvjetnom trgu

Pripuz i Bandić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/3
24.04.2015.
u 19:39

Bandić i Pripuz, podsjetimo, bili su uhićeni istog dana u listopadu prošle godine

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i poduzetnik Petar Pripuz danas su se susreli na Cvjetnom trgu u Zagrebu i opušteno porazgovarali.

Bandić i Pripuz, podsjetimo, bili su uhićeni istog dana u listopadu prošle godine zajedno s još nizom suradnika u velikoj akciji USKOK-a koje je potresla hrvatsku javnost. U jednom od krakova takozvane afere Agram tužitelji su ih osumnjičili da su sklapanjem ugovora direktnom pogodbom o zbrinjavanju zagrebačkog krupnog otpada Zagrebački holding oštetili za oko 2,4 milijuna kuna, a Pripuzovoj tvrtki CE-ZA-R omogućili 1,63 milijuna kuna protupravne zarade. U međuvremenu su obojica puštena iz pritvora.

>> Cvitan: Slučaj Bandić može se usporediti s onim Ive Sanadera

>> Zagreb će i bez Bandića opet poslovati s Pripuzom. Gdje je sada klijentelizam

Komentara 31

BJ
boris.jagar2
20:09 24.04.2015.

Kakve su to naočale?

BO
Boriso
20:46 24.04.2015.

Bandić je uhićen zbog navodnog "pogodovanja" Petru Pripuzu davanjem posla zbrinjavanja krupnog otpada njegovoj tvrtki Cezar, a činjenica je da samo Pripuz imao licenciju za taj posao i jedino njegova tvrtka može obavljati taj posao. Ako se za ovaj slučaj podigne optužnica, to pada na sudu! Zanimljivo, kada Varga daje bez natječaja poslove vrijedne 9 milijuna kn Vojkoviću nikom ništa, a na tržištu tvrtki koju ima Vojković koliko hoćeš, ali baš je odabran Vojković koji je Milanoviću prodao (poklonio?) stan, selektivo radi Milanovićev represivni aparat, ali ne još dugo.

Avatar Neobavezno
Neobavezno
08:36 25.04.2015.

Dva kriminalca dogovaraju poslove na stetu građana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije