Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

PreKRAŠan dan proveden s Krašem

PreKRAŠan dan
Foto: PR FOTO
1/9
PR
Autor
PR članak
28.09.2016.
u 11:59

Posjetitelji PreKRAŠnog dana, koji se održao 24. rujna ispred tvornice Kraš na Ravnicama, imali su priliku uživati u nizu zabavnih i kreativnih aktivnosti, a najveće oduševljenje okupljenih mališana izazvao je nastup Mije Negovetić, zaštitnog lica Ki-Ki kampanje, što su pokazali strpljivo čekajući u redu za njezin autogram. Subotnja atmosfera bila je zaista preKRAŠna.

Mali Krašoljupci imali su priliku upoznati robota - slonića Elibota, novog člana Životinjskog carstva, koji im je ispričao priču kako se doselio u Ekopark Krašograd. Najhrabriji mališani mogli su, uz pomoć robotske ruke, nahraniti srne koje žive u Ekoparku, a svaki mali pomagač za to je bio i nagrađen.

PreKRAŠan dan započeo je predstavom Životinjskog carstva „Tko se boji straha još?'', koja je mališane oduševila. Nakon toga morali su svima pokazati svoje plesne talente te osmisliti koreografiju za novu Ki-Ki pjesmu koja je tom prilikom premijerno izvedena, a deset najboljih plesača dobilo je slatke Kraševe pakete. Sve je to bio slatki uvod u nastup mlade i uspješne Mije Negovetić koja je nedavno imala svoj prvi veliki solistički koncert u Lisinskom, a Kraš je bio ponosni sponzor koncerta. Za kraj druženja svi su se opustili i zabavili uz nastup legendarne grupe Vatra koja je dodatno zagrijala super atmosferu. Naravno, subotnje druženje na otvorenom ne bi bilo potpuno bez Luke Bulića koji je okupljene Krašoljupce vodio kroz mnoštvo događanja i aktivnosti koje im je Kraš pripremio.

PreKRAŠan dan bilo je nemoguće zamisliti bez slatkiša, koje su dijelili simpatični Ki-Ki klauni s veselom družinom Životinjskog carstva, a kako bi svim posjetiteljima dodatno uljepšali vikend, samo na preKRAŠan dan svi posjetitelji imali su 25% popusta na Krašev asortiman u Kraševom dućanu na Ravnicama 4.

Saznajte više o preKRAŠnom danu na web stranici ili na Facebook stranici Kraša.

Želite prijaviti greške?