Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐUJUĆE OTKRIĆE

Požar stana u kojem je ozlijeđena 55-godišnjakinja je podmetnut

Vatrogasci
ilustracija
11.05.2014.
u 12:38

Ustanovljeno je da je za sada nepoznati počinitelj ispred ulaznih vrata stana prolio zapaljivu tekućinu, koju je potom i zapalio.

Dok se A.K. (55) oporavlja od ozljeda zadobivenih u požaru njezina stana u Ulici kralja Držislava u Zagrebu, policija je došla do pomalo iznenađujućih uzroka  požara. Naime, iako se vjerovalo da je požar u stanu u noći na subotu izbio zbog kvara na instalacijama, ispostavilo se da je podmetnut.

Ustanovljeno je da je za sada nepoznati počinitelj ispred ulaznih vrata stana prolio zapaljivu tekućinu, koju je potom i zapalio. Vatra se s ulaznih vrata stana proširila na predsoblje,  što je probudilo A.K. koja je u požaru teže ozlijeđena. Zagrebačka  policija traga za počiniteljem, a istražuje se i motiv podmetanja požara.

>> Žena ozlijeđena u požaru stanu

Ključne riječi

Komentara 2

MR
mrnmarina
14:40 11.05.2014.

Kladim se na bivšeg muža.

LI
liliZG
12:03 12.05.2014.

a ja na lude susjede....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije