Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi još nisu gotovi

Postavljaju 200 stupića u Mesničkoj za veću sigurnost

Mesnička ulica
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.11.2014.
u 09:00

Trebali bi razgraničiti kolnik od nogostupa, za što su se zalagali stanari nakon što je ulica obnovljena i u rad puštena bez jasne signalizacije

U Mesničkoj ulici jučer je počelo postavljanje stupića koji bi trebali razgraničiti kolnik od nogostupa, za što su se zalagali stanari nakon što je ulica obnovljena i u rad puštena bez jasne signalizacije. Kako su rekli iz Ureda za promet, bit će postavljeno 200 stupića na obje strane ceste, a posao će se obaviti za nekoliko dana.

Nedavno su na zahtjev stanara iz Mesničke maknute i bljeskalice.

>> Još traje iscrtavanje Mesničke ulice

>> Katadioptere koji trepte iz Mesničke sele na tri raskrižja

Komentara 8

VS
vuk samotnjak
10:43 27.11.2014.

koja farsa...strašno nešto! isto kao i sva prometna rješenja u gradu. kada će tome doći kraj?

Avatar Hazl113
Hazl113
09:15 27.11.2014.

Ti stupići nisu namijenjeni da zadrže automobil ako se u njega zaleti, već da sprijeći parkiranje. Trebali su ostaviti visok pločnik i to bi sigurno bilo bolje rješenje nego stupići. Ovo je sva lakrdija i nepotrebno bačen novac, kao skoro u svim projektima od kako je Bancić faca.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:06 27.11.2014.

...zna li to vidoviti Milan?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije