Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BICIKLISTI, OPREZ!

Kamuflirani lišćem i zemljom: Postavili čavle na sljemenskoj enduro stazi!

enduro
Foto: Facebook
1/5
25.09.2016.
u 11:13

Čavli su prekriveni lišćem i zemljom kako bi bili manje uočljivi i time izazvali što veću štetu

Na biciklističku enduro stazu u Parku prirode Medvednica​ netko je postavio čavle, upozorava tvrtka Giant Hrvatska na svom Facebook profilu. 

Objavljene su i fotografije na kojima se vidi da su čavli pažljivo kamuflirani. Netko ih je prekrio lišćem i zemljom, kako bi bili što manje uočljivi, što znači da je netko želio izazvati što veću štetu.

- Upozoravamo sve bicikliste kako je netko iz nama potpuno nepoznatih i nerazumljivih pobuda na enduro stazu u Parku prirode Medvednica​ postavio čavle. Dotičnu osobu molimo da to više ne čini jer to nije način za komunikaciju. Ukoliko nekome nešto smeta, neka se za to obrati mjerodavnim institucijama, a ne da provodi svoju volju i pri tome dovodi druge u opasnost, piše u objavi na Facebooku.

 

>> Park Medvednica među 119 najboljih u Europi

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:01 25.09.2016.

Ovog treba u zatvor ili u ludnicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije