Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
V. GIMNAZIJA

Posebna pjesma za 60 godina mature

26.11.2014., Zagreb - Maturanti V. muske gimnazije okupili su se ispred skole kako bi proslavili 60 godina mature. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
27.11.2014.
u 15:00

Maturanti generacije 1953./1954. okupili su se ispred nekadašnje škole u Klaićevoj ulici, tada isključivo muške gimnazije

"Šezdeset ljeta nije baš malo, hvala Bogu, ne znamo koliko još je let svakom ostalo. Zato, dobro je što društvo se danas sastalo, pa makar i falš zapjevalo Gaudeamus igitur..." Dio je to, kako su objasnili bivši učenici V. gimnazije, "pjesmuljka" koji je za obilježavanje 60. godišnjice njihove mature sastavio Staško Smerdel iz "b" razreda.

Točno u podne maturanti generacije 1953./1954. jučer su se okupili ispred svoje nekadašnje škole, tada isključivo muške gimnazije, u Klaićevoj ulici kako bi proslavili, šalili su se, godišnjicu, ali i to što su još živi. Kako su objasnili, i inače se, gotovo svaki mjesec, nađu u pivnici, ali 60 godina mature događaj je koji se mora i posebno obilježiti. – Obećavamo, pozvat ćemo vas i na 70. obljetnicu – rekli su veseli umirovljenici.

>>Okupe se i dvaput godišnje, složni su kao i prije 60 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije