Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sedma sezona ljetnog kina Gradec

Popularno zagrebačko gornjogradsko ljetno kino otvara svoja vrata u četvrtak

Kino Gradec
Foto: PR FOTO
1/3
25.05.2016.
u 15:20

Novi multimedijalni program donosi više raznovrsnog sadržaja

Ljetno kino Gradec otvara svoja vrata po sedmi put na dobro poznatoj lokaciji uz Gornjogradsku gimnaziju na Katarininom trgu u Zagrebu. Nova sezona donosi nove, bogatije i raznovrsnije sadržaje koje su organizatori Kraljevi ulice prikupili od prijedloga publike koja se proteklih godina upisivala u knjigu dojmova.

Slijediti želje publike za njih je najvažnija misija kojom osiguravaju maksimalnu popunjenost svake godine. Besplatan ulaz i povoljne cijene konzumacije pića uz poseban izbor vrhunskih hrvatskih vina samo je dio pogodnosti koje se nude. Ove godine uz filmove mogu se očekivati glazbene večeri, kviz večeri i poneka večer smijeha.

Prostor kina će se adekvatno uklapati u sve programe koje donose 35. Večeri na Griču i Međunarodna smotra folklora u želji da posjetiteljima osigura novi pogled na programe koje donose ove dvije tradicionalne zagrebačke manifestacije. Sezonu otvaramo izborom glazbenih igranih i dokumentarnih filmova povodom 20. Cest is d'besta (Cest Kino Gradec), a više o programima koji će se događati od četvrtka do početka nove školske godine potražite na službenim web i Facebook stranicama Ljetnog kina Gradec.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije