Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog pljačke

Policijska akcija u Zagrebu: Zaustavljen bijeli kombi, jedna osoba uhićena

vukovarska policija
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
24.10.2016.
u 14:45

U tijeku je kriminalistička istraga nakon koje će se znati više informacija

Zbog pljačke koja se dogodila na području Maksimira zagrebačka policija uhitila je jednu osobu koju su policijski automobili danas prije podneva presreli u kombiju na sjevernoj strani Vukovarske ulice nedaleko križanja s Radničkom.

U zagrebačkoj policiji ne otkrivaju detalje kriminalističkog istraživanja navodeći tek da je na Vukovarskoj zaustavljen kombi i uhićen čovjek koji se dovodi u vezu s imovinskim deliktima na području 4. policijske postaje.

Mediji navode da je potjera za sumnjivcem počela na Radničkoj cesti, nakon čega je zatvoren i dio Vukovarske ulice gdje su presreli bijeli kombi. Kombi zaustavljen na kolniku ograđen je policijskom trakom, a na mjestu očevida koji je izazvao prometnu gužvu, nalazi se više policijskih vozila.

Kriminalistička istraga je u tijeku nakon koje će se znati više informacija o ovoj akciji.

> > Uz prijetnju oružjem opljačkao poštu na zagrebačkoj Trešnjevci

Ključne riječi

Komentara 12

DO
domazl
12:45 24.10.2016.

A, ništa niste pisali kada su mene zaustavili bez bijelog kombija! VL su najjače srpske novine na Balkanu. Kod brisanja morate biti oprezni da se ne onečistite žutilom.

BI
bijeliptic
13:55 24.10.2016.

zašto ne pišete o srbijanskoj akciji priko lekovića kao novinara iz srbije kojeg su braća iz komunističke partije-sdp- postavili za presjednika novinara u hrvatskoj iz srbije-i ostalih petokolonaša zbrinuti u večernjem listu-

TA
tajgan
13:32 24.10.2016.

Je li Jakovina unutra?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije