Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema tragova nasilne smrti

Policija: U automobilu izvučenom iz Save pronađen leš 44-godišnje žene

Sava
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
29.08.2014.
u 13:00

Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela

Policija je danas i službeno potvrdila kako su jučer iz rijeke Save, 300 m istočno od mosta Slobode pronašli i u 13 sati uz pomoć specijalne dizalice iz vode izvukli osobni automobil marke Fiat Punto zagrebačkih registracijskih oznaka, u kojem se nalazilo mrtvo tijelo 44-godišnjakinje.

 - Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela te je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, poručuju iz policije.

Podsjetimo, riječ je o plavom Fiatu Puntu, a sumnja se da se u njemu nalazi nestala Z. M.koja je navodno bolovala od karcinoma te je već ranije imala suicidalne namjere.

>> U Savi traže ženu koja je djeci ostavila pismo i potom nestala

>> Iz Save izvučen Fiat s mrtvom osobom. Na mjesto očevida pala bespilotna letjelica

>> Fiat Punto snimljen prije slijetanja u Savu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije