Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažna uzbuna

Zbog sumnjive torbice policija u francuskom veleposlanstvu u Zagrebu

policija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
19.11.2015.
u 20:04

Srećom, pokazalo se da torbica ne sadrži nikakve opasne predmete pa je oko 20.30 promet tim dijelom grada normaliziran

Zbog ostavljene ženske torbice koja je pronađena u haustoru zgrade do francuskog veleposlanstva u Hebrangovoj ulici u Zagrebu, policija je oko 20 sati zablokirala širi prostor oko veleposlanstva kako bi obavila protueksplozivni pregled.

Srećom, pokazalo se da torbica ne sadrži nikakve opasne predmete pa je oko 20.20 promet tim dijelom grada normaliziran.

Komentara 2

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:04 20.11.2015.

Nisu Ameri ni blesavi što su iz te zgrade otišli u Buzin. Tamo im mogu priči samo pravi teroristi, a ovakvih bedastoća veselih frajli su pošteđeni. A i ak je bežanija, aerodrom je bliže.

MA
Majur
20:52 19.11.2015.

Oko 20.00 sati policija je Zablokirala!!! širi prostor oko veleposlanstva....pa su oko 20.20 valjda Odblokirali promet....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije