Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 im je godina

Pokretne stepenice na ulazu u Importanne ne rade već 2 tjedna

Pokretne stepenice
Foto: Davor Puklavec/ PIXSELL
1/3
Autor
Sandra Golemac
31.07.2014.
u 10:30

Silazni krak stepenica je na remontu, koji se oduljio, jer je serviser morao naručiti dijelove iz Njemačke. Radovi su vrijedni više od 200 tisuća kuna

Silazni krak pokretnih stepenica na ulazu u Importanne centar već više od mjesec dana – ne radi.

– Nedavne su bujice uzrokovale nagli zastoj pa je došlo do oštećenja glavnog vučnog lanca, pogonskog motora i nekih drugih dijelova objasnila je Vesna Marijan, članica Uprave Importanne centra, te dodala kako popravak dugo traje jer je ovlašteni serviser morao naručiti dijelove iz tvornice u Njemačkoj.

Ukupna vrijednost naručenih zamjenskih dijelova i radova iznosi, naime, više od 200 tisuća kuna.

– Radnici, u međuvremenu, čiste kućišta prije nego se stepenice puste u pogon, što očekujemo sredinom kolovoza najavila je Marijan te istaknula kako pokretne stepenice na glavnom ulazu slave 20. rođendan.

Komentara 4

Avatar tajar
tajar
11:28 31.07.2014.

Čudo da su i radile te pokretne stepenice. Pri vrhu dijele raznorazne letke koje ljudi onda bace na stepenicama i taj papir ulazi u mehanizam koji se na taj način blokira.

Avatar Nexus
Nexus
14:56 01.08.2014.

Evo upravo citam u jednim americkim novbinama da je hodanje stepenicama (nepokretnim) jako zdravo. Oni koji to cine svaki dan zive 3 god. duze.

DU
Deleted user
23:05 03.08.2014.

Pokretne stube, Vi gospodo koja nam pišete u hrvatskim novinama, VL! Stube a ne stepenice! Šloserove stube i druge stube po Zagrebu, a ne Stepenice! Stubište a ne stepenište ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije