Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lopov u bijegu

Pokrao novac iz dva stana na istoj adresi u centru Velike Gorice

Provala u stan
Foto: ilustracija
24.02.2014.
u 14:17

Iz jednoga je stana u Ulici Kralja Stjepana Tomaševića nepoznati počinitelj u subotu ukrao nekoliko desetaka kuna, a iz drugoga je izašao bogatiji za veću svotu novca, navodi gorička policija.

Nepoznati počinitelj u subotu je ordinirao u Ulici Kralja Stjepana Tomaševića u Velikoj Gorici. Kako navode Kronike Velike Gorice, provalio je u stan 21-godišnjeg vlasnika i ukrao nekoliko desetaka kuna. Krađa se dogodila između 13.30 i 16.30 sati.

Policija je naknadno doznala i da je na istoj adresi provaljeno u još jedan stan u kojem živi žena. Za razliku od muškarca, pokradena je žena, naime, u stan je došla dosta kasnije. Dežurni šef smjene velikogoričke policije Tihomir Salajec ističe da je u tijeku istraga zbog koje ne smije davati pojedinosti. Potvrdio je samo da je nepoznati počinitelj otuđio veći novčani iznos.

U subotu je bila provala i u kafić Apsolut u Zagrebačkoj ulici, odakle je također otuđen novac. Istoga dana te u nedjelju rano ujutro zabilježeno je i usluživanje alkohola maloljetnim osobama te prekoračenje radnog vremena u kafiću u Šiljakovini.

– Alkohol je posluživan maloljetnim osobama. Više njih dovedeno je u policiju te su pozvani roditelji da dođu po svoju djecu. Prema vlasnicima kafića podnesen je optužni prijedlog – kaže Salajec.

Na krovištu obiteljske kuće u mjestu Lukavec u subotu je izbio požar. Vatra je planula nakon što se zapalila čađa u dimnjaku i požar proširio na drvene grede. Izgorjelo je 10 četvornih metara krova.

Također, u subotu, 22. veljače, došlo je do prometne nesreće ispred velikogoričkog Veleučilišta. Vozilo je udarilo rampu Veleučilišta i pritom je savinulo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije