Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radost za uskrs

Pokloni i predstava za 229 mališana iz siromašnijih obitelji

Djeca Velika Gorica
Foto: Kronike VG
1/3
15.04.2014.
u 15:12

- Blagdan Uskrsa je na neki način i bogati stol. Zato se trudimo da i naše obitelji imaju malo bogatiji stol - objasnila je ravnateljica Centra za socijalnu skrb Velika Gorica Marija Žirović

Centar za socijalnu skrb Velika Gorica razveselio je svoje korisnike uskrsnim poklonima i predstavom “Plesna haljina žutog maslačka” koju su im priredile odgajateljice iz Dječjeg vrtića Žirek, javljaju Kronike Velike Gorice.

-Svi se skupimo, bojamo jaja i svi se dobro zabavljamo. Ne bih baš htjela nikakve poklone, samo da smo zajedno. Ovdje smo dobili puno poklona, gledali smo lijepu predstavu o cvjetnom balu – objasnila je što za nju znači Uskrs i akcija Centra za socijalnu skrb Ivana (11).

Foto: Kronike VG

Grad Velika Gorica financirao je darove za 104 obitelji, korisnike Centra, u kojima je 229 djece. Poklonili su im prehrambene artikle, slatkiše, sredstva za osobnu higijenu i šunku.

- Centar za socijalnu skrb već više od 15 godina slavi sve značajne blagdane sa svojom djecom. Blagdan Uskrsa je na neki način i bogati stol. Zato se trudimo da i naše obitelji imaju malo bogatiji stol. To su obitelji koje se uzdržavaju od najminimalnijih sredstava, 400 do 500 kuna mjesečno po članu obitelji – objasnila je ravnateljica Centra za socijalnu skrb Marija Žirović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije