Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjesec ružičaste vrpce

Dar za vozačice u javnoj garaži na Langovu trgu

dan ružičaste vrpce
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
23.10.2014.
u 11:45

Podijelit će se 60 knjiga, a vozačice koje ih dobiju s računom iz garaže mogu ih podići u knjižarama AGM-a

Knjigu na dar dobit će vozačice koje od danas parkiraju svoje automobile u javnoj garaži na Langovu trgu. Akcija je to povodom Mjeseca ružičaste vrpce koju organiziraju Zagreparking, nakladnička kuća AGM i Udruga Europa Donna Hrvatska, a koja će trajati sve dok knjige ne preuzme 60 vozačica.

– U suradnji s AGM-om pripremili smo oko 60 knjiga za žene koje parkiraju na Langovu trgu idućih nekoliko dana, a moći će ih preuzeti u knjižarama AGM-a uz predočenje računa koje im daju naši djelatnici u garaži – objasnio je pravila dobrotvorne akcije, Robertino Ojednić, glasnogovornik Zagrebparkinga.

Osim što će se na ovaj način obilježiti Mjesec ružičaste vrpce, sa sličnim akcijama na parkiralištima u javnim garažama Zagrebparking namjerava nastaviti. – Želimo pomoći i drugim udrugama te na taj način obilježiti druga događanja za koje smatramo da su vrijedna – dodao je glasnogovornik Ojdenić.

Osim što će se darovati knjige, na najatraktivnijem mjestu u garaži na Langovu trgu bit će osiguran i oglasni prostor na kojem će udruge moći promovirati svoj rad, ostavljati letke i reklamirati događanja koja planiraju.

– To će biti prostor za humanitarnu promociju udruga u obliku informativnog panoa koji će se postaviti u najpristupačnijem dijelu javne garaže – dodao je Ojdenić.

Ovaj novi projekt Zagrebparkinga i AGM-a danas će u garaži na Langovu trgu predstaviti i direktorica Zagrebparkinga Ana Preost te dogradonačelnica Sandra Švaljek.

>>Dan nacionalne borbe protiv raka obilježen diljem Hrvatske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije