Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poharala grad

Evo koliku je štetu Melisa napravila u Zagrebu. Spašavali jednu osobu iz vodene bujice

Posljedice nevremena u Zagrebu
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/27
31.07.2014.
u 11:51

Vatrogaci i danas imaju posla, od jutra ih zovu građani na ispumpavanje objekata

Posljedice ciklone Melisa koja je jučer protutnjala Zagrebom iznose 34 oštećena automobila, 7 oštećenih kuća, 81 poplavljen objekt (uglavnom podrumi i garaže).

Ozlijeđenih građana, srećom, nije bilo. Vatrogasci i danas imaju posla, od jutra ih zovu na ispumpavanje objekata, a kako doznajemo poplavljena je i Osnovna škola u Jelkovcu.

Na tržnici Borongaj jutros je počela sanacija, odvoze se otrgnuti dijelovi i cerade sa štandova. S čišćenjem se danas počelo i na stadionu u Maksimiru gdje je jak vjetar jučer srušio rasvjetne stupove, cerade, tunel kojim prolaze igrači...

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama kažu da je od jučer u 15 sati do danas u 7 sati bilo ukupno oko 230 vatrogasnih intervencija. Dobrovoljna vatrogasna društva odradila su više od 200 intervencija koje se odnose na ispumpavanja vode i čišćenje odvodnih kanala te jedno spašavanje osobe iz vodene bujice.

Javna vatrogasna postrojba odradila je 26 intervencija koje se odnose ne požar trafostanice i osobnog automobila te na ispumpavanje vode, uklanjanje stabala i granja s cesre.
Najviše je zahvaćen istočni dio grada. Jutros od 7 sati odrađeno je oko 40 intervencija, i to 20 Javna vatrogasna postrojba i 20 dobrovoljna vatrogasna društva.

>> Kao da je pao mrak – Pogledajte snimku ciklone koja je prohujala Zagrebom

>> 'Pogledajte kako nam je ciklona Melisa raščistila nebo'

>> Nevrijeme u Maksimiru: Vjetar čupao rasvjetne stupove i nosio golove

>> Grom udario u štagalj koji je u potpunosti izgorio

Komentara 1

Avatar Buljko
Buljko
12:53 31.07.2014.

Zahvaljujem se ovim putem, ako kojim slučajem čita, poštenom nalazniku u poplavi izgubljene registarske pločice, koji ju je naslonio na stup kod Garden Mall-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije