Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usred zagreba

Ovako je smartom 'pametno' vozio u suprotnom smjeru na zelenom valu

Smart u rikverc
Foto: Facebook screenshot
1/4
24.04.2014.
u 12:20

Automobilom je na zeleni val izašao unatrag iz jednosmjerne ulice, ne obazirući se uopće na gust promet

– Isuse, Isuse, pogledaj što radi, koji degenerik – čulo se iz automobila iz kojega je snimljen video, objavljen na Facebooku, a koji prikazuje kako vozač ili vozačica automobila smart izlazi iz sporedne na glavnu ulicu.

Ne bi u tome bilo ništa čudno da automobilom nije išao unatrag iz jednosmjerne ulice, gotovo u punoj brzini i na jednu od najfrekventnijih prometnica u Zagrebu – dio zelenoga vala!

Foto: Facebook screenshot

Neoprezni ili (ne)snalažljivi vozač, kršitelj prometnih pravila, jedno je ipak poštivao – pri vožnji unatrag imao je upaljene sve žmigavce.

Ostali automobili malo su zastali i propustili ga, i sami u čudu što je izbjegao sudar.

>>Nevjerojatno: Kroz čak 55 semafora zaredom prošao na zeleno

Komentara 13

Avatar Django
Django
12:40 24.04.2014.

abraham73, nije to bio Ćiro, to je bila Višnja Ćuk.

Avatar pekarr
pekarr
13:05 24.04.2014.

bas zanimljivo kak se ta ekipa sa smartom vozi po gradu....ne znam al imam dojam da nisu njihovi auti...da jesu, pazili bi. Lako sa sluzbenim glumit Laudu.

ĆA
ćaćaća
13:52 24.04.2014.

aha zato se ovaj auto zove smart :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije