Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Norijada 2015.

Pogledajte kako izgleda Trg nakon maturanata!

trg nakon norijade
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/15
20.05.2015.
u 13:54

Trg bana Jelačića neprepoznatljiv je nakon svake norijade

Glavni zagrebački trg nakon svake norijade postaje neprepoznatljiv jer ga u ''ludiranju'' brašnom zasipaju maturanti. Pa kad se tomu dodaju brojna pića kojima utažuju žeđ i ambalaža u kojoj se alkohol toči, ali i opušci, Trg bana Jelačića izgleda jednako kao nakon koncerta dočeka Nove godine.

Ima svega osim građana koji se uvijek klone odlazaka u centar kako ne bi dobili porciju brašna ili da ne završe, kao prijašnjih godina jedan fotoreporter Pixsella, u Manduševcu.

U fotogaleriji pogledajte kako izgleda opustošeni Trg nakon odlaska maturanata na jug u park Bundek.

>> Izbila tučnjava u Miramarskoj, Hitna još na Trgu imala pune ruke posla

Komentara 26

MH
mrtav-hladan
19:00 20.05.2015.

Glupost koju bi trebalo prekinuti ...

BL
Blomberg
21:06 20.05.2015.

To nije nikakova norijada to je primitivna glupost. Zasto se to ne proslavi pristojno sa plesovima pjesmom i slicno a ne bacanjem brasna pijancevanjem, zar odmah moraju pokazati kako ce se ponasati i u buduce. Gradonacelnik bi trebao to zabranititi i dati tim "slavljenicima " drugi smjer slavljenja, a ne vec sada poceti sa tim primitivizmom. Ili je to normalno da sramotimo tu nasu ionako vec na koljenima opljackanu HR. A onih kojima treba to bacano brasno ima jako puno...! Fuj primitivijada.

TW
twins
15:07 20.05.2015.

To samo pokazuje nasu kulturu i mentalitet, poanta je samo sto više sranja i stete napraviti, a zadnje je normalno se proveselit i zabaviti Nazalost, tako funkcionira vecina mladezi i definitivno mislim da tu kucni odgoj ima presudnu ulogu...no mislim da tu kucni odgoj ima presudnu ulogu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije