Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvježenje i niže temperature

Pogledajte kako izgleda nedjeljno jutro u Zagrebu

Kišni Zagreb
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/13
26.07.2015.
u 10:10

Na zapadu unutrašnjosti Hrvatske te na sjevernom Jadranu tijekom noći i jutra većinom će biti oblačno uz mogućnost za lokalne pljuskove, a ponegdje je moguće i izraženije nevrijeme.

I u nedjeljno jutro nastavlja se mjestimično kišno i oblačno vrijeme, a Zagrepčani su se probudili na osvježenih 17 stupnjeva koliko je izmjereno u 08 sati.

Najtoplije je jutros na Hvaru gdje je izmjereno 29, a slijede ga Dubrovnik, Komiža i Palagruža sa 28 Celzijevih stupnjeva.

Objektivi fotografa Pixsella uhvatili su "zagrebačke trenutke" doslovno okupane kišom koja je prekrila ulice metropole.

Nedjelja bi u cijeloj zemlji trebala ipak biti djelomice i pretežna sunčana, najavljuju prognostičari s portala Vrijeme.net.

Na zapadu unutrašnjosti te na sjevernom Jadranu tijekom noći i jutra većinom će biti oblačno uz mogućnost za lokalne pljuskove, a ponegdje je moguće i izraženije nevrijeme.

Sredinom dana i poslijepodne mjestimice uz jači razvoj oblaka još je moguć poneki pljusak, uglavnom u Dalmaciji. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren sjeverac, na sjevernom Jadranu umjerena, podno Velebita i jaka bura, a u Dalmaciji slabo i umjereno jugo. Sjevernim vjetrovima osjetno će osvježiti.

Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 16 do 21, a na Jadranu od 21 do 26°C.

Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 24 do 29, a na Jadranu od 27do 31°C.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

>>Ljetni grmljavinski pljusak 'ispraznio' zagrebačke ulice. Evo kakvo nas vrijeme očekuje

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
10:59 26.07.2015.

Na ovom mjestu na raskrižju Av. V. Holjevca i Av Dubrovnik i pri maloj količini kiše zadržava se voda na kolniku jer nije riješena odvodnja iste. Tako da ljudi ne pomisle da su pale enormne količine kiše u Zagrebu u protekla 24h.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije