Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počasna loža

Bandić pozvao pretučene navijače Hajduka na utakmicu Dinama

hajdukovci
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/3
04.09.2015.
u 16:23

Podsjetimo, maloljetnike su huligani pretukli u nedjelju, na povratku s utakmice Inter – Hajduk

Počasni gosti gradonačelnika Milana Bandića na utakmici Lige prvaka između Dinama i Arsenala 16. rujna u Maksimiru bit će mladići koje su prošle nedjelje na Črnomercu, pri povratku s utakmice Inter – Hajduk, pretukli huligani.

– Kamere su bile u autobusu kojim su se momci vraćali iz Zaprešića, pa se nadam da će policija što prije naći počinitelje. To nije Zagreb kakav želimo i za takav čin mora se odgovarati – rekao je Bandić. Podsjetimo, maloljetnike iz Splita navodno su pretukli jer su nosili majice Hajduka.

Komentara 11

GR
graf
18:07 04.09.2015.

Ne znam kaj je tim klincima.Pa dobiti će batina svatko tko se pokuša prošetati dresom Hajduka po Zagrebu.Nemojte to više pokušavati. U Parlamentu sami hajdukovci(Milanović,Grčić,Lajavac,Ostojić Rajko,Ostojić Ranko,Milanka Opačić,Kosor Jadranka,Kolinda Grabar Kitarović,,etc,,,etc...Interesantno svi su dalmatinski srbi ili dalmatinci,a Zagreb im je dao SVE!

Avatar links
links
18:31 04.09.2015.

strašno je to ali evo ideje za Banditića, obuci hajdukovu majicu da i tebe netko nalupa lopino jedna

PR
prasoje
18:10 04.09.2015.

puno im znači tvoj poziv,ti bandiću jedan od najljigavijih političara u ovoj zemlji, gadiš mi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije