Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA TRAGEDIJA

Pješak na mjestu poginuo nakon što je na njega naletio Mercedes

Nesreća na križanju Vukovarske i Donjih Svetica
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/12
20.04.2016.
u 14:15

Nesreća se dogodila oko 13.30 sati na križanju Vukovarske i Donjih Svetica

Pješak (76) na mjestu je poginuo nakon što je na njega oko 13.30 sati u Vukovarskoj ulici kod Donjih Svetica naletio crni Mercedes kojim je upravljao mlađi muškarac. Vozač, prema riječima očevidaca, nije vozio brzo, a udario je u pješaka koji je prelazio cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza.

Ovo je treći poginuli pješak na zagrebačkim cestama u samo deset dana.

U Zagrebu su se nedavno dogodile dvije brutalne nesreće koje su šokirale hrvatsku javnost. U prvoj, onoj na Kvaternikovom trgu, poginule su dvije osobe, a u drugoj, u Ilici, vozač je gotovo pokupio oca s djetetom u kolicima. U oba slučaja vozači su bili alkoholizirani.

>> Nesreća u Ilici: 46-godišnji vozač Audija platio kaznu od 18.800 kuna

>> U Americi znaju dobiti i do 13 godina zatvora, a pijane Nizozemce šalju na tečaj o alkoholu

Komentara 59

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
14:57 20.04.2016.

Bilo bi novinarski da uz vijest donesete i osnovne informacije,kao na pr.jeli opet neki vozač bezobzirno vozio,ili je pješak,zadubljen u svoje misli,zaboravio gdje se nalazi?

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
14:26 20.04.2016.

ljudi ginu prelako. Sta je ovo majko mila...

DU
Deleted user
17:18 20.04.2016.

Vladari Hrvatske, vratite nam naše domaće riječi: LUPITI, TRKNUTI ... VUDRITI ... Ne srbizirajte i ne bosančerizirajte nas preko raznih Borisa i Elvisa ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije