Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartovska tribina

Parkiranje u Središću i kod Centra Bundek kontrolirat će prometni redari

sredisce
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
28.06.2015.
u 07:45

Na pitanja postavljena na kvartovskoj tribini Novi Zagreb - istok odgovorio je pročelnik Ureda za izgradnju Dinko Bilić

Na pitanje s tribine Novi Zagreb - istok odgovorio je pročelnik Ureda za izgradnju Dinko Bilić.

U ulici D. T. Gavrana sve je bilo pripremljeno za naplatu parkiranja i posjetitelji koji dođu na Bundek misle da je naplata počela pa parkiraju kod Centra Bundek, gdje se stvaraju ogromne gužve. Planira li se otvoriti parkialište u blizini i tako malo oteretiti stanare?

Posjetiteljima parka Bundek osim parkirališnih mjesta u Ul. Damira Tomljanovića Gavrana, na raspolaganju je parkiralište Velesajam – istok koje se nalazi u neposrednoj blizini parka i Centra Bundek. S obzirom na to da se radi o parkiralištu velikog kapaciteta na kojem se cijeli dan može parkirati za samo pet kuna (naplata do 16 sati), dok je vikendom parkiranje besplatno, nema potrebe graditi novo parkiralište.

Kako bi se osigurao red u prometu i na području naselja Središće uz park Bundek, od prometnog redarstva bit će zatraženo da u skladu s mogućnostima pojača nadzor i nadležno postupanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije