Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završila sezona

Jeste li sretni? Uklanja se veliki šator s Jelačićeva trga

Šator na trgu
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/5
13.01.2014.
u 08:21

Adventska kuća ove je sezone radila znatno kraće nego lani, a u prosincu je bila i zatvorena zbog neizdavanja fiskalnih računa.

Adventska kuća montirana na Trgu bana Josipa Jelačića još sredinom listopada s glavnog gradskog trga počela se uklanjati u nedjelju navečer. Ovosezonsko programsko veselje nudila je Koncertna direkcija Zagreb, koja je svake večeri davala glazbene nastupe raznih izvođača, koje su pohodile stotine građana.

No, svoga posla u šatoru imali su prije Božića i financijski inspektori, kad se ispostavilo da tvrtka zadužena za ugostiteljstvo nije izdavala fiskalne račune, zbog čega šator jedan dan nije primao goste, a nekoliko dana bio je zapečaćen šank pa nije bilo posluživanja pića ni kobasica.

Tvornica događaja, tvrtka zadužena za sadržaje u šatoru, sa spornom je tvrtkom raskinula ugovor i angažirala novu... Bez obzira na brojnost zbivanja, šator, kao adventska kuć(erin)a nije ni ove godine legao velikom broju građana. Njegovim uklanjanjem glavni je gradski trg ponovno slobodan.

Glavni gradski trg prekrio šator, ali u njemu mjesec dana ništa

Komentara 24

CV
cvijece
14:23 13.01.2014.

Da li su zagrepčani sretni što se sa njihova trga Josipa bana Jelačića miče nakarada šatorska, pitajte samo one koji vole grad i razumiju grad u kojemu žive.I nikoga više.Neka vam ne zamagle pogled razne prodane duše koje se smješkajuju ,nitko ih neće pamtiti po ničemu što vrijedi.Scude se potroše,mogu se i nadoknaditi ali obraz ,jednom prodan - nikada.A moglo je bolje...

Avatar marnie
marnie
09:29 13.01.2014.

Nismo! Sada će za pet dana otvoriti novi šator, ali ne za cirkus, nego Uskrs!

Avatar s_trava
s_trava
19:54 13.01.2014.

Što se ono bijeli konju pod repom! Labudovi nisu - garant!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije