Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijene nekretnina

Ovo je TOP 10 najskupljih stanova na prodaju u Zagrebu!

Najskuplji stanovi u Zagrebu
Foto: Njuškalo.hr
10.02.2014.
u 13:11

Najskuplji stanovi i dalje su u gradskoj četvrti Medveščak (2359 eura/m2) te u centru (2144 eura/m2)

Kad kupujemo stan, uz lokaciju i veličinu, vrlo je važan faktor, naravno, i cijena. Cijene nekretnina na zagrebačkom tržištu na godišnjoj su razini pale 2,6 posto, prema Indeksu cijena nekretnina

Prosječna tražena cijena stana u Zagrebu u lipnju 2012. iznosi 1707 eura po četvornom metru, što je u odnosu na lipanj 2011. niže za 4,6 posto. Porast tražene cijene stanova zabilježen je na Peščenici, u Novom Zagrebu, Podsusedu i Gornjoj Dubravi.

Cijene stanova najviše su pale u podsljemenskoj zoni, za 8,2 postoNajskuplji stanovi i dalje su u gradskoj četvrti Medveščak (2359 eura/m2) te u centru (2144 eura/m2), a mi vam donosimo TOP 10 najskupljih stanova koji se trenutačno oglašavaju za prodaju na portalu Njuškalo.hr.

>> Pale cijene stanova u Zagrebu. Evo gdje su najjeftiniji!

Ključne riječi

Komentara 24

BU
bubimima
13:18 10.02.2014.

Ovaj 4-sobni stan an Perjavici je stvarno luksuzni. Moraš paziti da glavom ne udariš o plafon kada se dižeš sa kauča.

WT
wtf
16:01 10.02.2014.

Je da je cijena malo povisoka , ali tu je telefon , kabelska i satelitska !!! Također , mislim da ima struja i voda . Sve u svemu , to je realna cijena .

GL
Glista
16:04 10.02.2014.

Gluposti. Realne cijene su samo one koje se DOBIJU za nekretninu, a ne one koje se TRAŽE. Ovaj članak je u cijelosti baziran na nečijim tuđim željama i nema veze sa stvarnošću. Svaki od ovih stanova je već više od godine dana (neki i par godina) na ponudi u oglasniku "njuškalo" (a zbog nečega, valjda "dosjetljivog marketinga", taj oglasnik uporno pokazuje dan objavljivanja oglasa od prije par dana... valjda da bi zainteresirane stranke pomislile da je to "friška roba")

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije