Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hibridi na jarunu

'Ovo je izvrsno gradsko vozilo - štedljivo i ekološki prihvatljivo'

elektro vozila Jarun
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/5
Autor
Sandra Golemac
31.08.2014.
u 16:28

Na Jarunu predstavljen projekt Vozim ekonomično, Ministarstva zaštite okoliša, za poticanje kupnje električnih i hibridnih automobila

Ovo je izvrsno gradsko vozilo, komentirao je 48-godišnji Mirko Tomašek, nakon što je na Jarunu iskusio vožnju električnog automobila, kao i onoga na hibridni pogon, koji su ekološki prihvatljivi.

Zbog takvih karakteristika viđenih vozila čak i razmišlja o kupnji jednoga. Ministarstvo zaštite okoliša, naime, predstavilo je građanima projekt “Vozim ekonomično”, gdje su istaknuli da su ove godine s 15,5 milijuna kuna subvencionirali kupnju 440 električnih i hibridnih automobila.

>>Traže javne punionice! Vlasnici električnih vozila nemaju gdje po ‘gorivo’

Komentara 5

MB
Marlon Brando
07:34 01.09.2014.

Naravno,niste spomenuli da je vozilo "vrlo" povoljne cijene.Za novce koje treba izbrojati za ovaj autek, mogu se kupiti otprilike 4 solidna nova mala gradska automobila.

KO
kozaribok1
08:34 01.09.2014.

Kolko su skuplji hybridi od obicnih vozila mozete se voziti 6 godina besplatno. A na njima nakon 5 godina treba mijenjati bateriju koja kosta 2/3 auta

Avatar SMECHAR
SMECHAR
08:37 01.09.2014.

Nitko nije napomenuo da ova igračka od automobila košta preko 40 000€, a Teslin model 100 000€. Neka kupuje tko ima. Sumnjam da će itko normalan kupiti (Dok Ing) igračku od automobila za 40 000€. Taj auto je daleko precijenjen i nemaju šanse za uspjeh, pogotovo kada se veliki umiješaju tipa BMW s malim i3.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije