Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'osjeti sve odjednom'

Ovaj video o gradu u 4 je dana pregledan više od 100.000 puta

best grad video
Foto: Screenshot
1/3
28.08.2015.
u 15:19

Video u kojem se u dvije i pol minute dramatičnim izrazima objašnjava da je u gradu živost, reklama je za novu sezonu programa u diskoteci Best, koja počinje 5. rujna

Videospot od 2.29 minuta, u kojem narator na engleskom govori dramatičnim tonom o "ritmovima velikog grada koji daju osjećaj da ste živi" i u kojem se "svi osjeti mogu proživjeti u samo jednoj noći", dok se redaju prizori Zagreba, od tramvaja do hotela i Trga, od objave na Facebooku u svega nekoliko dana pregledan je već više od 100.000 puta, pobravši i više od 1300 lajkova.

Na produkciji priloga pozavidjele bi i mnoge turističke agencije, a tek na njegovu kraju, sa zaključnom porukom "živi svoje osjećaje i osjeti ih sve odjednom", sve praćeno glazbom kao iz najave kakvog filmskog soundtracka, otkriva se da je riječ o promociji diskoteke Best. Riječ je o najavi njihove nove sezone, koja počinje 5. rujna.

Inspiracija za ovakav koncept promidžbe dolazi od Chryslerovih i Nikeovih reklama, a htjeli smo da video odražava sam klub koji nezasluženo ima reputaciju ''narodnjačkog'' kluba – kaže nam vlasnik Žarko Ćurić te nadodaje kako su istraživali svjetske reklamne sadržaje kako bi napravili nešto drukčije od uobičajenih reklamnih spotova klubova koji su uglavnom loše kvalitete.

Imena trojice idejnih tvoraca videa su zbog poslovne tajnosti nepoznanica, ali sudeći po mnogobrojnim komentarima na Facebooku, odradili su vrhunski posao. Jedna korisnica je komentirala kako je ovo "najbolji video koji je ikada vidjela o gradu u kojem živi", dok je drugi ocijenio da je "to bolje i od najave za film".

 

 

Dosadno❓Nama nije mi smo prionuli poslu✅05.09 je pred vratima®󾭂Vidimo se󾓶󾆐

Posted by The BEST on 24. kolovoz 2015

Komentara 1

DU
Deleted user
23:45 29.08.2015.

Melje, melje ovaj kaj govori, a niš konkretnoga ne veli. Valda ljudima imponira čuti nekaj ili nekoga, izvornog govrnika američkog engleskog, da bilo kaj bljezgari. Veli ... murmur i umjesto žamora pokazuje mačku - mačke se deru, pa onda se čuje pesji lavež u daljini, a tekst koji čovek čite veli .. that's laughter in the distnce (na engljeskom: smijeh u daljini / a čuje se lavež cucaka ko u Cruella de Villinom 101 Dalmatineru). Kaj se mene tiče: ova reklama je pretenciozna, snobovska, veoma plitka ... plića od Save ljeti za vrijeme suše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije