Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za dublji džep

Otvoren najekskluzivniji Dom za starije osobe, minimalna cijena je 9 tisuća kuna

Dom Petrova
Foto: Žarko BašićPIXSELL
1/3
Autor
Sandra Golemac
12.06.2014.
u 14:00

Dom Petrova može primiti 54 korisnika, pruža 24-satnu medicinsku skrb i njegu, fizikalnu terapiju i domaće tradicionalne specijalitete

Najekskluzivniji Dom za starije osobe "Petrova" svečano je otvoren danas u Petrovoj ulici.

- Ovo je dom za građane dubljeg džepa, hotel koji sebi mogu priuštiti. To Zagreb mora imati, jer smo europska metropola - istaknuo je gradonačelnik Milan Bandić koji je, uz pomoć korisnice Jagode Kovačec prerezao vrpcu, te dodao da se, unatoč najavama Ministarstva socijalne politike i mladih o ekonomskim cijenama od 6 do 7 tisuća kuna, cijene domova u Zagrebu neće povećavati.

Dom Petrova može primiti 54 korisnika, pruža 24-satnu medicinsku skrb i njegu, fizikalnu terapiju i domaće tradicionalne specijalitete. Cijene su od devet tisuća kuna na više, ovisno o težini slučaja i vrsti smještaja. 

- Drago nam je što možemo ponuditi nešto ovako ekskluzivno u gradu - poručila je vlasnica Tomislava Kovčo, dok trenutačnih dvadesetak korisnika za smještaj imaju samo riječi hvale.

- Dom je fenomenalan, uredan, a hrana vrhunska domaća - komentirala je korisnica Jagoda Kovačec.

>> 'Bude li dom umirovljeniku 6000 kn, neće imati ni za pastu za zube'

Komentara 18

KR
kresobabi
17:27 12.06.2014.

Skupo, ali očito ima umirovljenika koji si to mogu priuštiti, odnosno kćeri i sinova koji svojim roditeljima mogu priuštiti 24-satnu medicinsku skrb i njegu u ovom domu za starije.

SZ
sandra.zg.12
17:17 12.06.2014.

Svaka čast vlasnici na ovoj privatnoj investiciji, trebali ste napisati i koliko ovakav jedan dom za starije otvara novih radnih mjesta.

CV
cvijece
17:12 12.06.2014.

Najekskluzivniji dom za starije...prima 54 korisnika...da prima 540 ,tko zna da li bi bio popunjen jer smještaj mjesečno košta od 9 tisuća kuna na više...ovisi o vrsti smještaja (apartman ili višekrevetne sobe...) i težini slučaja;za naše prilike nedostižan san.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije