Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene

Ostavka šefa Gradske plinare, još se ne zna zamjena

10.10.2014., Zagreb - U Vecernjem listu Ante Dodig direktor Plinare Zagreb bio je gost na Vecernjakovom dezurnom telefonu i odgovarao na pitanja gradjana. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
22.10.2014.
u 12:16

Umjesto Ivana Tolića ZET će voditi zamjenica Ljuba Žgela

Šef Gradske plinare Ante Dodig jučer je podnio ostavku. Kako neslužbeno doznajemo, razlog nije njegovo uhićenje, nego narušeno zdravlje. Ne zna se tko će ga zamijeniti jer nije imao zamjenika. Isto tako, nije moguće reći ni kada će se znati tko će preuzeti njegovu funkciju jer o tome odlučuje uprava Zagrebačkog holdinga, koja nakon uhićenja Slobodana Ljubičića, koji je bio predsjednik uprave, i Ivana Tolića, koji je bio član uprave, trenutačno ne može donositi odluke.

Umjesto Ivana Tolića upravljanje ZET-om privremeno je preuzela Ljuba Žgela, koja je i dosad bila njegova zamjenica. Iz ZET-a su kazali da sve funkcionira kao i dosad, no kako vjeruju da će se Tolić uskoro vratiti na svoju dužnost.

– Ne znamo detalje, no imamo informaciju da se protiv Tolića ne vodi ozbiljna istraga, nego da se iz njega pokušava izvući više informacija – kazali su neslužbeno iz ZET-a.

Komentara 2

DO
doktorica
18:54 22.10.2014.

pa dobro da li ima nekoga u tim javnim i drž.poduzećima koji nije iz"kamenih"krajeva.Pa šta je ovo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije