Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
renta-a-car

Oryx jedini ponudio i dobio posao vožnje službenih delegacija po gradu

oryx
02.09.2014.
u 09:15

Osam osobnih automobila i jedan kombi unajmljeni su na sedam mjeseci za 700.000 kn bez PDV-a, za vožnju gostujućih delegacija

Oryx grupa iznajmljivat će Gradu osam osobnih automobila i jedan kombi idućih sedam mjeseci.

Zaključen je time javni natječaj kojim je Grad tražio rent-a-car vozila i na koji se javila jedino Oryx grupa, dio Zubak grupe. Posao je vrijedan 700.000 kuna bez PDV-a, iznos je koji odgovara procijenjenoj vrijednosti nabave uoči raspisivanja natječaja. Prosječno dan najma stoji 370 kuna. Kako je objasnio pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco, vozila Gradu trebaju za protokolarne vožnje delegacija.

Isprva je bilo planirano da se iznajmljenim vozilima Grad koristi dok se ne raspiše javna nabava za 23 vozila kojima će se u voznom parku zamijeniti stari automobili kojima je istekao leasing. No zbog štednje Grad će opet smanjiti vozni park.

– "Krpat" ćemo se s vozilima koje imamo, sve smanjujemo na minimum. Dio vozila kojima je istekao leasing vratili smo, a uskoro će biti vraćena sva 23 – kazao je Laco. Grad je vozni park počeo smanjivati 2010. godine kada je imao 220 vozila. Tada mu ih je ostalo 66, a lani mu je Holding dao na korištenje oko 60 vozila.

Komentara 4

SE
sestrićna
11:52 02.09.2014.

opet nekom u džep..

BU
burza
11:45 02.09.2014.

nama bi digli prirez a tu novce trosite na 10 delegacija koje dodu u Zagreb nek se voze tramvajem dobro je grad povezan da vide cari voznje Zet-om mozda kupe koji tramvaj za svoj grad a ne da propagiramo tudu automobilsku industriju

Avatar divide et impera
divide et impera
13:42 02.09.2014.

Ma ne valjda Zubak grupa? Čemu je uopće trebalo imati javni natječaj? :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije