Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 24. do 28. kolovoza

Oko 12.500 građana četiri dana neće imati toplu vodu

11.08.2014., Zagreb - Zbog radova na obnovi magistralnog vrelovoda, od ponedjeljka do srijede, tople vode nece biti u vecem dijelu Novog Zagreba (osim Kajzerice, Savskoga gaja i Trokuta). Photo: Borna Filic/PIXSELL
17.08.2015.
u 11:00

Iako su građani tih naselja bez tople vode trebali biti od 15. do 18. kolovoza, došlo je do promjene termina, poručuju iz HEP-a

Bez tople vode, zbog revitalizacije magistralnog vrelovoda na križanju Selske ceste i Lovrečanske ulice, od danas su stanovnici naselja Špansko, Malešnica, Gajnice i Ciglenica.

- U terminu od 24. kolovoza ujutro do 27. kolovoza navečer isporuka toplinske energije će im biti obustavljena – poručili su iz HEP-a. Zbog navedenih radova bez tople će vode nakratko biti oko 12.500 potrošača.

Ispričavaju se građanima zbog promjene termina obustave, naime, radovi su trebali biti polovicom kolovoza, ali kažu da je do toga došlo zbog promjene dinamike izvođenja radova. Stoga potrošače mole za razumijevanje i strpljenje.

Naime, HEP Toplinarstvo izvan ogrjevne sezone provodi radove na rekonstrukciji i revitalizaciji vrelovodne mreže, kao i redovne remonte toplinskih postrojenja. Predviđeni završetak svih radova je do 15. rujna ove godine, kada se započinje s pripremama za novu sezonu grijanja. 

Komentara 3

TV
tvrdapixa
20:42 17.08.2015.

Da neće imati nikakvu vodu, to bi već zaslužilo pažnju. Ali toplu vodu kad je vani preko 30C, i to čak 4 dana - to je tragedija.

ZA
zambezi
10:17 24.08.2015.

A Rudeš,Voltino? Oni ce imati ?

FR
franjom18
10:30 24.08.2015.

kad su htjeli biti gospoda, kaj se sad bune ili bu propal zagreb? ljudi nemaju vodu, pa sute! a cetiri dana, strasno????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije