Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sloboština

Ogorčeni stanari 1. travnja održat će prosvjed na livadi

16.03.2015., Zagreb - Livada u Slobostini gdje se planira gradnja trgovackog centra Kaufland. Posjecena su velika stabla, a stanari se protive gradnji.  Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/2
Autor
Sandra Golemac
30.03.2015.
u 08:04

Ogorčeni stanovnici Sloboštine, posebno oni koji stanuju u Zahradnikovoj ulici od broja 10 do 16, 1. travnja u 11.55 sati održat će prosvjed i izraziti svoje nezadovoljstvo prema Gradu koji je, kažu, izdao građevinsku dozvolu za trgovački centar na livadi ispod njihovih prozora na kojoj im je prije mnogo godina obećavana gradnja dječjeg vrtića i igrališta.

Najspornije u svemu jest što je to zemljište nekada bilo u vlasništvu Grada, no različitim zamjenama ono je došlo u ruke privatnika koji ga je prodao investitoru Kauflandu, kažu stanari. 

<<Obećavali igralište i vrtić, a gradi se trgovački centar

Komentara 8

ZA
zambezi
08:22 30.03.2015.

Jel to prvotravanjska šala?

MA
margaritas
08:43 30.03.2015.

To je rezultat vladavine Milana Bandića , pa vi i dalje glasajte.

ĆA
ćaćaća
11:58 30.03.2015.

da su donijeli zastave s crvenom zvijezdom kukurikovci bi upregnuli svoje medije i nevladine organizacije i brzo bi se to sredilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije